29 Απρ 2013

Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΤΑΑ - ΤΣΜΕΔΕ


Σε συνέχεια των κινητοποιήσεων και των πιέσεων που ασκήσαμε ως μηχανικοί και ως Τ.Ε.Ε. εναντίον των αυξήσεων των εισφορων των μηχανικών στο ΕΤΑΑ, πετύχαμε σήμερα την ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΤΑΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΕΩΝ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΩΝ μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν κατατεθεί. Είναι η πρώτη νίκη στη μάχη για να αποφευχθούν οι ληστρικές και καταστροφικές (και για μας και για το ταμείο) αυξήσεις στις εισφορές μας. Όποιοι δεν εχετε πληρώσει μην πληρώσετε ακόμα - για τους υπολοιπους θα βγει λογικα σχετική ανακοίνωση για το τι θα γινει.

Η απόφαση είναι άμεσης επικύρωσης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, λογικά θα πρέπει να σταλούν νέα ειδοποιητήρια που θα αναγράφουν ως πληρωτέες τις προηγούμενες εισφορές πριν την αύξηση με νέα προθεσμία πληρωμής.

Φυσικά είναι μόνο μια πρώτη νίκη αλλά πολύ σημαντική καθώς στο θέμα αυτό δεν είχαμε σύμμαχο κανέναν - κυβέρνηση και αντιπολίτευση ποτέ δεν ασχολήθηκαν σοβαρά με το θέμα, προφανώς θεωρώντας όλοι οτι είμαστε προνομιακή "κάστα" και προφανώς πλήρως αποκομμένοι από την πραγματικότητα.

Τιμώντας την ψήφο σας στις εκλογές του ΤΕΕ και μετά από πολλές μάχες παρασκηνίου και προσκηνίου βάλαμε το ληθαράκι μας σε αυτό - αλλά έχει ακόμα δουλειά για να καταφέρουμε την ανατροπή των ψυχοπαθών αυτών αυξήσεων!!!

Update: Δείτε εδώ και τη σχετική ανακοίνωση του ΤΕΕ - αναμένουμε αυτή του ΕΤΑΑ που είναι και η βασικότερη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια: