24 Ιουλ 2015

Υπηρεσίες φορολογικής και λογιστικής υποστήριξης απο το ΤΕΕ στα μέλη του!


Στην συνεχή προσπάθειά μας να ενισχύσουμε το ΤΕΕ ως οργανισμό που παρέχει οσο πιο πρακτικές και χρήσιμες υπηρεσίες στους Έλληνες Μηχανικούς, είμαι στην ευχάριστη θέση  να σας ενημερώσω για μια νέα υπηρεσία που ξεκινά να παρέχει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος στα μέλη του.

Πρόκειται για την υπηρεσία φοροτεχνικής υποστήριξης των μηχανικών από οικονομολόγους-λογιστές, συνεργάτες του ΤΕΕ, με σκοπό την επίλυση θεμάτων που ανακύπτουν κατά την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας των μηχανικών.

Η φοροτεχνική υποστήριξη θα συνίσταται στην παροχή φοροτεχνικών και λογιστικών οδηγιών/συμβουλών προς τους μηχανικούς (προφανώς δεν περιλαμβάνει τη διενέργεια λογιστικών πράξεων πχ).

Η φοροτεχνική υποστήριξη θα παρέχεται κάθε Παρασκευή και ώρες 11.00 – 14.00 στον 8o όροφο, γραφείο Νο 808 στην Κεντρική Υπηρεσία του ΤΕΕ (Νίκης 4, Αθήνα).

Η νέα υπηρεσία ξεκινά να παρέχεται δοκιμαστικά την Παρασκευή 31 Ιουλίου και την Παρασκευή 28 Αυγούστου, προκειμένου να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα για την καλύτερη λειτουργία της και θα συνεχίσει σε τακτική εβδομαδιαία βάση από το Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια: